1. Головна
  2. Новини
  3. Новини компанії
  4. Накопичувальні знижки при пролонгації -20%, - 30%, -40%, -50%!

Накопичувальні знижки при пролонгації -20%, - 30%, -40%, -50%!

Новини компанії

Тепер ставка по Вашому кредиту знижується автоматично після кожної пролонгації.

Пролонгуйте кредит і отримуйте знижку до -50% за ставкою, яка була спочатку.

Каскадна пролонгація

Пролонгація кредиту - це безкоштовна послуга, яка дозволяє продовжити термін кредиту на 28 днів, сплативши при цьому, тільки проценти. Пролонгація кредиту доступна в будь-який момент і все що потрібно для оформлення послуги - це зайти в особистий кабінет на crediton.ua, де вже представлена вся необхідна інформація. Таким чином Ви можете завжди взяти кредит онлайн з пролонгацією на нашому сайті.

Пролонгація зі знижкою

ВАЖЛИВО! Розмір знижки, зазначений в кабінеті, застосовується при наступній пролонгації!

Знижка на пролонгацію розраховується від базової процентної ставки за кредитним продуктом і чим більше термін пролонгації, тим більше розмір знижки.

Перша пролонгація кредитного договору на термін 7 і більше днів дає знижку -20%, а далі Ваша знижка за кредитом буде рости після кожної нової лонгації і може досягти постійних 50%, що дає можливість користуватися кредитними коштами в половину дешевше і зберегти акційні умови на стільки на скільки необхідно

Розмір знижки розраховується автоматично і залежить від кількості пролонгацій і терміну користування кредитом. Для зручності клієнтів сума необхідна для пролонгації і розмір знижки на наступну пролонгацію завжди доступні в кабінеті клієнта. Все, що потрібно, щоб це перевірити - це просто зайти в особистий кабінет.

Якщо Ви оформляли кредит з промокодом, то при пролонгації буде застосовуватися та знижка, яка більше - по промокоду, або за умовами каскадної лонгації.

Більше 80% наших клієнтів користуються послугою пролонгації, тому що це зручно, вигідно і просто.
Для активації накопичувальних знижок Вам необхідно пролонгувати кредит.

Активувати накопичувальні знижки

Вам також буде цікаво

Записи відсутні