1. Головна
  2. Новини
  3. Фінансові новини
  4. Які переваги надає банк ID при оформленні кредиту онлайн?

Які переваги надає банк ID при оформленні кредиту онлайн?

Фінансові новини

Image

Що таке банк ID?

Банк айді (Bank ID) - це сучасна електронна система ідентифікації особистості клієнта шляхом онлайн верифікації персональних даних. Даний спосіб підтвердження даних широко використовується, як в Україні, так і за її межами і має позитивний досвід серед клієнтів банків, страхових компаній, а також фінансових компаній, які спеціалізуються на наданні послуг з онлайн кредитування. Ця система абсолютно не дарма користується такою популярністю, і в цій статті ми розповімо чому.

Епоха активного розвитку онлайн комерції, незважаючи на масу своїх переваг, зіткнулася з певними проблемами, і однією з них є безпека. Використання інтернету в якості майданчика для бізнесу - це не тільки гарна можливість заощадити час і гроші клієнтів, але також, і відмінне середовище для розвитку шахрайської діяльності.

Для того, щоб зробити фінансові операції максимально безпечними для клієнтів була створена технологія під назвою Bank ID, яка вирішила питання безпеки і дозволила користувачам виконувати безліч фінансових операцій онлайн. За допомогою даної технології, і всіх учасників процесу онлайн платежу, розрахунку або покупки є прекрасна можливість заощадити багато часу, а також, отримати гарантію надійності та безпеки здійснюючи фінансові операції в мережі Інтернет.

Цей процес реалізуються за допомогою використовуваного вами банку. Кожен банк підключений до даної системи верифікації, і при її використанні, він просто надає вже наявну інформацію про клієнта, що дає можливість ідентифікувати його особу дистанційно і швидко.

Який метод верифікації краще?

Якщо ми говоримо про отримання онлайн кредиту, то цю процедуру передують кроки реєстрації та верифікації, які і являють собою сам запит на отримання кредитних коштів.

Таким чином, у позичальника є два шляхи: пройти складний процес підтвердження особи, вручну надавши дані паспорта, ІПН, а також фотографії документів або пройти аналогічний процес автоматично за допомогою банк айди. Попросту кажучи, даний сервіс за мить вивантажує всю необхідну для отримання позики в борг інформацію з банку і направляє її в мікрофінансову компанію.

Наступні перевага використання дистанційній верифікації - це надійність. Так як сама система отримує особисту інформацію про клієнта тільки через банк. Відповідно позичальник, надаючи свої персональні дані, може бути впевнений, що інформація про нього не потрапить до шахраїв і не буде використана ними в своїх цілях. Технології миттєвої ідентифікації та передачі даних клієнта мають надійний захист, яка виключає можливість витоку інформації і істотно підвищує конфіденційність позичальника.

Тому, порівнюючи звичний спосіб отримання кредиту зі взяттям грошей в борг з використанням банк айди, можна виділити наступні переваги другого:

  • Безпека
  • Швидкість
  • Надійність
  • Простота у використанні
  • Економія часу

Також варто відзначити, що використання даної системи застосовується не тільки для того, щоб оформити кредит онлайн, але і для отримання кредитних коштів готівкою. Дуже просто можна підтвердити свою особистість онлайн використовуючи Bank ID, а після, - забрати суму в будь-якому відділенні фінансової структури.

Як взяти кредит за допомогою сервісу банк айди?

Кілька простих кроків дозволяють легко і миттєво отримати кредит онлайн, використовуючи цю технологію. Ось покрокова інструкція оформлення дистанційного позики в комплексі з верифікаційним сервісом:

Зайдіть на сайт обраної мікрофінансової організації.

  • Виберіть розділ «Отримання кредиту».
  • На сторінці реєстрації, в одному із запропонованих варіантів відзначте систему Bank ID.
  • Виберіть дані, які бажаєте надати фінансову структуру за допомогою сервісу.
  • Зачекайте поки банк передасть інформацію організації.
  • При необхідності доповніть анкету і завершите оформлення реєстраційної форми.

Як бачимо, дійсно, оформлення онлайн кредиту стає в рази простіше і зручніше за допомогою системи банк айди. У цій статті ми переконалися, що даний сервіс дозволяє швидко і безпечно оформити онлайн займ на карту без ризику стати жертвою шахраїв і дає можливість отримувати задоволення від зекономленого часу при використанні послуги швидкої фінансової допомоги.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні