1. Головна
  2. Новини
  3. Новини компанії
  4. Якому клієнту завжди схвалять кредит онлайн?

Якому клієнту завжди схвалять кредит онлайн?

Новини компанії

За останні роки найбільш поширеним способом взяти гроші в борг став кредит онлайн, на оформлення якого потрібно всього 10-15 хвилин, що дуже економить час і зусилля людини у спробі отримати таку необхідну суму позики.

Але навіть такий швидкий і зручний спосіб кредитування не гарантує клієнту, який звернувся за фінансовою допомогою, що його заявка на кредит онлайн буде схвалена. Існує безліч факторів, які впливають на результат у процесі прийняття рішення щодо видаіу позики та отримання грошей у борг.

Кредит онлайн

Що робити клієнту, щоб отримати гроші в кредит онлайн

По-перше, користувач повинен зайти на сайт фінансової компанії, наприклад, Crediton. На сторінці з кредитним калькулятором обрати суму та строк погашення. Зазвичай, максимальна сума першого кредиту онлайн складає від 2000 до 6000 гривень.

Якщо клієнт оформляє кредит на строк 28-30 днів, а його місячний дохід менше 3000 гривень, він не повинен робити запит на максимальну суму, так як ймовірність повернення грошових коштів з урахуванням відсотків та комісій за кредитом буде перевищувати щомісячний заробіток, що не дозволить позичальнику повернути всю суму в повній мірі та в зазначений час.

Скоріше всього, користувачу відмовлять у видачі кредиту враховуючи вищевказане або запропонують суму менше. Зовсім по-іншому йдуть справи з клієнтами, які беруть невеликі грошові суми та повертають вчасно, показуючи своє дбайливе ставлення і відповідальність за повернення боргів.

До таких позичальників фінансові компанії більш лояльні та можуть самі запропонувати збільшення суми грошей, яку можна отримати в борг. Також, оформивши і погасивши декілька кредитів онлайн своєчасно, клієнту надаються знижки, бонуси та промокоди, які допомагають економити на позиках.

Наступне, що слід враховувати - це заповнення заявки на кредит онлайн.

Вся інформація повинна бути правдивою і написана без помилок, особливо слід уважно перевірити обов'язкові поля кредитної анкети.

І чим більше користувач вказує інформації про себе, тим більше вірогідність того, що такій людинї схвалять позику, адже їй нема чого приховувати і її наміри дійсно спрямовані на отримання грошей в борг для вирішення фінансових питань.

Сервіс Crediton наполегливо рекомендує оформляти кредит онлайн на себе, а не на іншу людину, наприклад, на одного з батьків, на брата або сестру, на чоловіка чи жінку тощо.

А ось коли родичі починають сплачувати кредит онлайн замість боржника, який скористався чужими даними, ні він, ні його близькі, на яких оформлялася позика, більше не зможуть взяти гроші в борг, так як будуть внесені в чорний список за їхнім особистим проханням і автоматично одержуть відмову при повторному зверненні.

І, звичайно, користувач, у якого вже є відкриті кредити, або прострочені, або ж, взагалі, непогашені, навряд чи зможе розраховувати на отримання наступної позики. Такі клієнти мають погану кредитну історію, яка зберігається в бюро кредитних історій.

Будь-яка фінансова компанія, у свою чергу, обов'язково звертається до бюро для отримання необхідних даних про позичальника. Тому, якщо ви не знаєте свою кредитну історію, або хочете дізнатись про можливість отримання кредиту онлайн, можна скористатися безкоштовним сервісом Credit Karma та дізнатись свій кредитний рейтинг, а також, які банки та фінансові компанії дадуть вам гроші в борг, у якій кількості і на який строк.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні