1. Головна
  2. Новини
  3. Новини компанії
  4. Що таке пролонгація і чому вона вигідна і клієнтові і фінансовій компанії?

Що таке пролонгація і чому вона вигідна і клієнтові і фінансовій компанії?

Новини компанії

Компанія «Кредитон» оголошує про нову послугу для своїх клієнтів.

Тепер ви можете оформити пролонгацію на існуючий кредит починаючи з другого дня дії кредитного договору.

Пролонгація - це послуга, яка продовжує термін дії кредитного договору після завершення первинного його дії або збільшення терміну дії кредитного договору. Послуга надається кредитодавцем (банком або небанківською фінансовою установою) позичальникові безкоштовно або за певну фіксовану оплату.

Переваги пролонгації для позичальника:

Можливість уникнути прострочення платежу.

Пролонгація не відображається негативно на кредитній історії.

Зменшується боргове навантаження на позичальника, поки фінансове становище позичальника не покращиться.

Залишаєтеся в хороших відносинах з CREDITON.

Уникаєте нав'язливих дзвінків і судових позовів.

Головне - вчасно скористатися послугою пролонгації кредиту, щоб не вийти на прострочку і зберегти хорошу репутацію позичальника на нашому сайті.

Чому для компанії CREDITON вигідно надати вам послугу пролонгації?

Підставивши плече позичальникові в скрутну хвилину компанія CREDITON зберігає довірчі відносини з клієнтом.

Немає необхідності складати судові позови.

Image1

Як оформити пролонгацію на сайті CREDITON.UA?

Для того, щоб оформити пролонгацію на сайті фінансової компанії «Кредитон», достатньо сплатити суму відсотка за користування кредитом на день оформлення пролонгації. Після чого ви вибираєте термін, на який хочете продовжити кредит і підтвердіть оформлення пролонгації. При цьому у вас зберігається попередеій відсоток користування кредитом. При оформленні пролонгації у компанії «Кредітон» ви нічого не переплачуєте, немає прихованих платежів і спеціальних комісій.

Зверніть увагу на те, що загальний період пролонгації не повинен перевищувати 29 днів з першого дня оформлення кредиту. Надалі ви зможете знову оформити пролонгацію кредиту, якщо буде в цьому необхідність.

Види пролонгації:

Автоматична. Якщо умови кредиту передбачають автоматичну пролонгацію, тоді позичальник в автоматичному режимі отримує підключення послуги, при цьому в особистому кабінеті досить підтвердити термін пролонгації і підписати Договір.

Не автоматична. Що б кредит був продовжений, потрібно зайти в особистий кабінет користувача і вибрати послугу пролонгації для підключення, вибрати термін пролонгації, а після цього вже підписати договір.

У висновку хочемо підкреслити, що пролонгація дозволяє не тільки уникнути прострочень і негативної кредитної історії, а й вибрати більш зручну дату для оплати кредиту.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні