1. Головна
  2. Новини
  3. Фінансові новини
  4. Кредит на поповнення обігових коштів

Кредит на поповнення обігових коштів

Фінансові новини

Карантин, безперечно, став причиною великих фінансових збитків багатьох підприємств. І якщо великий бізнес може собі дозволити взяти кредит в банку під гарний відсоток або знайти інші способи покрити збитки, то середній і малий бізнес виявляються, в здавалося б, безвихідному становищі. Щоб не втратити свою справу, якій вже приділено багато часу і сил, не обов'язково йти на відчайдушні заходи, як закриття торгових точок або продаж частини бізнесу, скорочення працівників і їх заробітної плати, тому що це в багатьох випадках веде тільки до одного - збитків і подальшої неможливості повернути те, що втрачено у важкі часи.

Поповнення оборотних коштів

Поповнення оборотних коштів - відмінний варіант виходу з кризової фінансової ситуації в бізнесі, його головна перевага в тому, що можна превентивно убезпечити власну справу від збитків на ранньому етапі. Простіше кажучи, це додаткове джерело фінансування продуктивних процесів, який дозволяє зберегти механізм дії бізнесу, а в інших випадках прискорити його розвиток.

Якщо розглянути найпоширеніший варіант поповнення оборотних коштів, який використовується юридичними та фізичними особами підприємцями - взяття кредиту, виникає цілком резонне питання куди звернутися, адже пропозицій багато і всі вони з різними умовами. Але, варто зазначити, що банки і фінансовий сектор, також гостро реагують на фінансову кризу і підлаштовуються під нові умови ринку. І здавалося б ось вона, рука допомоги, вирішення всіх проблем, достатньо лише подати заявку і все повернеться у нормальне русло. Уже на цьому етапі багато хто здійснює головну помилку - втрачають час. Щоб отримати кредит в банку підприємцям треба зібрати багато документів і довідок - від повної фінансової звітності бізнесу до особистих довідок на нерухомість, яку з великою ймовірністю банк запропонує надати в якості застави. Навіть зібравши все це, не варто розраховувати на позитивне рішення, адже ризики які оцінює банк дуже високі, а ваша кредитна історія повинна бути бездоганна. І поки ви витрачаєте час на звернення в різні банки і очікуєте рішення, ви несете фінансові збитки.

Оптимальне рішення

Компанія Кредитон пропонує два кредитні продукти, які зможуть задовольнити потребу поповнення оборотних коштів для різних видів бізнесу.

Кредит online - відмінний варіант для малого бізнесу, відрізняється своєю винятковою простотою і швидким рішенням. Наприклад, вам треба закупити товар, але попередній період торгівлі приніс дохід менше очікуваного і щоб не зменшувати обсяг запланованої торгівлі, вам треба швидко закрити фінансову діру. Часті клієнти: ФОП, інтернет магазини, власники точок торгівлі на ринках.

Бізнес CREDITON - продукт для малого і середнього бізнесу без складних умов і з великою ймовірністю схвалення. Максимальна сума 500 000 грн порівнянна з пропозиціями великих банків, допоможе швидко і безпечно влити гроші для поповнення оборотних коштів під час вашої улюбленої справи. Часті клієнти: аптеки, магазини роздрібної торгівлі, СТО, стоматологічні клініки, салони краси.


Вам також буде цікаво

Записи відсутні