1. Головна
  2. Новини
  3. Новини компанії
  4. Надайте паспорт і код - отриматйе кредит онлайн

Надайте паспорт і код - отриматйе кредит онлайн

Новини компанії

Час стрімко йде вперед і щоденний прогрес можна відчути практично у всьому. Кредитування не стало винятком та зробило великий прорив за останні роки. Ті, хто часто користуються кредитними коштами, повинні відзначити, на скільки швидшим і доступнішим стало отримання позики.

Якщо згадати буквально три-чотири роки тому та порівняти з сучасною системою видачі кредиту, можна спостерігати безліч змін, як у документах, які необхідно надавати, так і у швидкості отримання позики.

Тепер взяти кредит можна в режимі онлайн. Для цього, позичальникові не потрібно йти до банка або представництво фінансової компанії, сидіти в очікуванні своєї черги і лише сподіватися на позитивний результат щодо видачі позики.

Оформити кредит онлайн за паспортом та ІПН

Image

Зайшовши на сайт сервісу мікрокредитування, наприклад, Crediton, користувач відразу ж побачить кредитний калькулятор, де є варіанти вибору суми і строку кредиту онлайн. Вибравши необхідну грошову суму та строк від 1 до 28 днів, клієнт потрапляє на кредитну заявку відразу ж після того, як натиснув на кнопку «взяти гроші».

Заявка на кредит онлайн складається з декількох сторінок, із наявністю обов'язкових і необов'язкових полів. Заповнення даної заявки займе за часом не більше 15 хвилин. І що найважливіше - позичальнику потрібно вказати лише два важливі документи: паспорт громадянина України та його ідентифікаційний податковий номер.

Треба сказати, що користувачеві не обов'язково перебувати в країні, щоб оформити кредит онлайн й отримати гроші на карту. Сидячи у будь-якій точці світу та маючи сучасний гаджет з доступом до інтернету, можна швидко взяти позику, розраховуючи на те, що у Вас при собі паспорт та ІПН, або ж відскановані копії вищевказаних документів.

Тому, якщо клієнту знадобляться терміново гроші, у нього є можливість у будь-який час і у будь-який день, заповнити на сайті кредитного сервісу анкету та протягом декількох хвилин отримати рішення по кредиту онлайн, а також, гроші на карту миттєво після схвалення позики.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні