1. Головна
  2. Новини
  3. Фінансові новини
  4. Ринок криптовалюти: що очікувати до кінця 2018 року

Ринок криптовалюти: що очікувати до кінця 2018 року

Фінансові новини

Навіть ті, хто «проходив повз» криптовалюти та не сильно вникав у те, що відбувалося на фінансовому ринку у 2017 році, могли відмітити чи краєм вуха почути про неймовірне зростання цін і захмарних заробітків інвесторів.

Всі учасники ринку, які вклали гроші у біткоіни, багатіли не по днях, а по годинах. Їх банківські рахунки збільшилися в десятки разів від правильно і своєчасно спланованих інвестицій. У 2017 році криптовалюта досягли рекордної ринкової капіталізації в 600-700 мільярдів доларів.

А на початку січня 2018 ринок добрався до пікової позначки в 830 мільярдів, після чого спостерігався певний спад, а ще трохи пізніше - обвал ринку. Дане падіння, для багатьох, залишається загадкою і причиною страху для інвестування у криптовалюти в майбутньому.

Проте не варто боятися, у цьому немає нічого страшного. Однозначно буде зростання, яке вже спостерігається.

Image

Оптимістичні прогнози криптовалюти

Уже зараз, трейдери з упевненістю спостерігають тенденцію того, що багато країн планують легалізувати криптовалюту. Також, відомі у всьому світі компанії, вводять, на ряду зі звичайними валютами, систему оплати криптовалютами.

Швидше за все, число віртуальної валюти скоротиться, але найпопулярніші зміцнять свої позиції й однозначно підвищаться у ціні. Тому, якщо Ви сидите за комп'ютером, маючи гроші та не знаючи, куди їх вкласти, можете з упевненістю інвестувати в крипти.

Завдяки таким змінам, зменшитися кількість шахрайства та безперспективних крипто проектів. У різних державах світу з'являються регулятори, які починають контролювати ICO. А це означає, що якість криптовалюти значно покращиться.

Закріплять свої позиції на ринку такі криптовалюти як:

BTC (біткоіни)

ETH (ефіріум)

BCH (біткоіни кеш)

ADA (Кардано)

NEO (нео)

XLM (Стеллар люменс)

LTC (лайткоін)

EOS (ЕОС)

XEM (нім)

Вам також буде цікаво

Записи відсутні