Позика на 12 місяців

Новини компанії

Довгострокові позики у фінансових компаніях в останні кілька років, все частіше служать хорошою альтернативою кредитами в банках. На етапі розвитку таких структур, як МФО, вибір людей завжди падав на банк. Вагомим аргументом на ті часи, була надійність і гарантія банків, навіть незважаючи на очевидні мінуси. Згодом, як показала практика, навіть найбільші українські банки не можуть гарантувати безпеку грошей своїх клієнтів, а підхід до обслуговування разюче не відрізняється від минулого століття. Паралельно, законодавчі ініціативи вивели МФО з сірої зони, прирівнявши юридичні вимоги до таких, як і в банківській сфері, посиливши контроль. Фінансові компанії з кожним роком розвивають технології обслуговування, пропонуючи клієнтам кращі умови на ринку кредитування. На сьогоднішній день вже не стоїть питання надійності і легальності, адже за кілька років МФО утвердилися на ринку, довівши, що можуть змагатися за прихильність клієнтів з великими гравцями.

Кредитон

Де зручніше отримати позику на 12 місяців?

Отримати позику на 12 місяців, тепер можна і в CREDITON. Зручний сайт, дозволить вам швидко заповнити анкету для подачі заявки. Кількість документів, потрібних для оформлення кредиту мінімальний, а рішення ви отримуєте через кілька хвилин. У той час для отримання довгострокової позики в банку, вам треба зібрати безліч документів, які підтверджують вашу платоспроможність, а також бути офіційно працевлаштованим. Кредитна історія для отримання кредиту в банку повинна бути бездоганна, а рішення по заявці ви будете чекати кілька днів.

Щоб отримати позику на 12 місяців в компанії CREDITON, не обов'язково мати хорошу кредитну історію, ми з розумінням ставимося до кожного клієнта. Вам не треба навіть виходити з дому, ми працюємо тільки онлайн і для подачі заявки треба тільки доступ в інтернет. Високий шанс схвалення забезпечує ваша коректно заповнена анкета.

Погасити кредит можна зручним для вас способом через:

  • особистий кабінет
  • на головній сторінці через кнопку "погасити"
  • платіжний термінал
  • за реквізитами в касі будь-якого банку
  • додаток вашого банку

Компанія CREDITON видає позику на 12 місяців на будь-які цілі. Додаткові умови ви можете уточнити перед подачею заявки, зателефонувавши на гарячу лінію або написавши повідомлення в чат підтримки.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні