1. Головна
  2. Новини
  3. Кредит Карма
  4. Навіщо потрібно знати свій кредитний рейтинг

Навіщо потрібно знати свій кредитний рейтинг

Кредит Карма

Image

Кредитний рейтинг користувача, за своєю суттю, являє собою міру кредитоспроможності людини. Його розраховують виходячи з минулої та поточної фінансової історії клієнта, а також, оцінюючи розмір власності і взятих зобов'язань фінансового характеру на себе (боргів).

Залежно від того, як людина раніше брала і погашала кредити, від суми і терміну позик, у неї формується кредитна історія, яка зберігається в бюро кредитних історій. Дана інформація може вплинути у майбутньому на отримання кредиту, як в кращу, так і гіршу сторону.

Якщо клієнт справно погашав заборгованість і ні разу не прострочив платіж, то, найімовірніше, у нього з'явиться можливість оформити кредит на більшу суму та на більш тривалий період часу.

У разі оплати із запізненням, простроченням або ж не поверненням суми боргу, оцінка кредитного рейтингу знижується або стає негативною, що в майбутньому потягне за собою негативне рішення або відмову у видачі позики.

Отже, в залежності від кредитної історії клієнта, можна спрогнозувати кількість балів і рівень кредитного рейтингу, який можна перевірити завдяки сервісу Credit Karma, пройшовши реєстрацію та заповнивши необхідні поля в анкеті з достовірною інформацією.

Дана послуга оцінює кредитний скоринг клієнта та відображає реальний результат, який користувач отримує при заповненні анкети і відправки на перевірку особистих даних. Кредитна оцінка покаже в яких фінансових структурах людина може взяти кредит, а також, надасть поради, у разі низького кредитного балу, як поліпшити кредитну карму.

Анкета складається із двох сторінок, перша з яких є сторінкою, яка підтверджує реєстрацію. При заповненні даних клієнта і підтвердження телефону шляхом введення отриманого коду через смс-повідомлення, а також згоду на обробку персональних даних, користувач автоматично стає зареєстрованим в системі.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні