1. Головна
  2. Новини
  3. Новини компанії
  4. Кредит на медицину і лікування

Кредит на медицину і лікування

Новини компанії

Що таке здоров'я?

Найпростіше визначення "Здоров'я - це коли нічого не болить" або ж, більш науково сформульоване "Здоров'я - це стан повного фізичного, душевного і соціального благополуччя, а не тільки відсутність хвороб". Для підтримки здорового стану свого організму, завжди потрібно не тільки вести здоровий спосіб життя, а й для профілактики відвідувати свого лікуючого лікаря. Але не завжди, навіть самі ретельні огляди, можуть визначити хвороби на ранніх стадіях. Від хвороби ніхто не застрахований і коли вона виникає, неможливо передбачити і спланувати бюджет на лікування. Такі неприємні ситуації можуть збити з пантелику, адже лікування не завжди дешеве, а гроші потрібні вже зараз і немає часу, щоб їх заробляти.

Кредит на медицину і лікування

Є кілька варіантів отримати гроші на лікування, один з них зайняти у рідних або знайомих, але тоді треба буде всім розповісти про свої недуги, а це іноді не найкращий вихід із ситуації. Також можна взяти кредит на лікування в банку, однак, якщо гроші потрібні терміново і у вас немає часу збирати довідки і чекати рішення по вашій заявці кілька днів, такий варіант може бути не найкращим. За правилами банків, потрібна довідка про наявність доходів з місця роботи, а для цього обов'язково треба працювати офіційно, щоб банк переконався, що ви в змозі погасити кредит. В окремих випадках, банк може попросити, щоб ви знайшли поручителя по кредиту. Що ж робити, коли час на пошуки грошей обмежено?

Компанія CREDITON пропонує абсолютно унікальну послугу - кредит на медицину. Відмітна риса нашого кредитного продукту від позики в банку, це те, що ви не тільки можете отримати кредит на лікування не виходячи з дому, але і отримати консультацію кваліфікованого лікаря онлайн.


Як це працює?

Для оформлення кредиту необхідно зайти на сайт crediton.ua, перейти в розділ Кредит на медицину, натиснути кнопку "завантажити додаток", після в додатку "Доктор онлайн" вибрати послуги і товари які вас цікавлять і як спосіб оплати вибрати - оформити кредит. Далі дотримуйтеся вказівок системи. Після заповнення анкети і подачі заявки, протягом 20 хвилин ви отримуєте рішення по вашому кредиту. Кредит надається шляхом переказу коштів на вашу карту.

Для подачі заявки вам буде потрібно мінімум документів:

  • паспорт
  • ІПН

У компанії Кредитон подбали, щоб отримати кредит на лікування було просто і швидко, не виходячи з дому, а в ваших руках подбає про ваше здоров'я.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні