1. Головна
  2. Новини
  3. Кредит онлайн 24/7

Кредит онлайн 24/7

У житті можуть скластися різні ситуації, в тому числі, коли гроші можуть знадобитися навіть вночі. Причому, найчастіше так і відбувається, що гроші потрібні в самий невідповідний момент - у вихідний день, коли банки вже не працюють. Завжди знайдеться вихід з будь-якої ситуації! Навіть там, де повна безвихідь. Цілодобовий сервіс швидкого онлайн кредиту на карту від компанії Кредитон працює без вихідних. У Вашому розпорядженні до 10 000 грн. на 28 днів - 24/7. Взяти кредит на карту в Україні можуть особи від 18 років. Для оформлення знадобиться паспорт, ідентифікаційний код і платіжна карта будь-якого банку України. Оформити гроші до зарплати можливо на будь-які потреби! Ви можете сміливо розпоряджатися кредитними коштами на свій розсуд, без необхідності обґрунтування потреб кредитування.

Цілодобовим кредитом можна:

  • сплатити комунальні послуги або оренду житла;
  • купити туристичні послуги або квитки;
  • оплатити рахунок в ресторані і нічному клубі;
  • розрахуватися за послуги таксі та перевезення;
  • сплатити медичні послуги.

Кредит онлайн на карту цілодобово доступний по всій території України і оформляється в лічені хвилини. У разі, якщо своєчасне повернення цілодобового кредиту неможливе - скористайтеся послугою пролонгації. Дана послуга дозволяє відстрочити термін погашення швидкозайма без шкоди для Вашої кредитної історії. Більш того, Crediton дарує додаткові знижки на наступні пролонгації.

кредит онлайн 24/7

Процедура оформлення кредит онлайн 24/7

Оформити цілодобовий кредит онлайн на Crediton можуть тільки повнолітні жителі Києва та України.

Отримати кредит 24/7 всього за 10 хвилин можливо виконавши кілька простих дій на сайті Кредитон:

  1. Використати онлайн-калькулятор. Це необхідно для ознайомлення з умовами кредитування. Вкажіть суму, а також термін цілодобового кредиту і на екрані відобразиться сума до повернення після закінчення зазначеного терміну.
  2. Заповнити заявку. Введіть паспортні дані, ідентифікаційний код, номер банківської карти, контактний номер телефону та електронну пошту.
  3. Чекайте підтвердження отримання цілодобового кредиту. На вказану карту буде зарахована вся сума цілодобового кредиту, менш ніж через 5 хвилин після відправлення анкети на розгляд.

Повернути цілодобовий кредит на карту онлайн можливо будь-яким доступним способом:

  • в Особистому кабінеті на сайті Crediton;
  • через інтернет-банкінг Вашого банку;
  • за допомогою платформи EasyPay;
  • в платіжному терміналі;
  • в касі будь-якого банку.

Завдяки тому, що оформлення, пролонгація та погашення онлайн кредиту відбувається безпосередньо в мережі інтернет, можливість скористатися послугами цілодобового кредитування наявна 24/7 з будь-якого міста України. Більш того, оформити кредит можна в одному місті, а погасити - в іншому.

Вам також буде цікаво

Записи відсутні